Eenvoudig en snel de juiste compressiekousen en steunkousen kopen!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Steunkousen-online.nl heeft binnen het assortiment zwangerschapspanty's verschillende soorten compressie voor u geselecteerd. Lichte compressie, gemiddelde compressie en de medische compressie in Klasse 1 en 2. Alleen de beste merken van hoogwaardige kwaliteit en goede pasvorm zijn opgenomen in ons assortiment. De druk is rondom de enkel het sterkst en neem geleidelijk naar boven toe af.

Tijdens de zwangerschap veranderd er veel in het lichaam. Hierdoor ontstaan sneller spataderen, vasthouden van vocht en sneller vermoeide en zware benen. Steunkousen helpen hierbij enorm dit te voorkomen danwel te verminderen.


Weergave:
 

De zwangerschap is een bijzonder tijd waarbij er veel veranderd in het vrouwelijk lichaam. Klachten aan de benen komen dan ook regelmatig voor. Soms alleen tijdens de zwangerschap maar soms zijn de klachten ook blijvend. De speciale steunkousen voor tijdens de zwangerschap helpen preventief en zijn ondersteunend bij bestaande klachten.


Laatst bekeken producten

Contactgegevens

Steunkousen-online.nl
Einsteinstraat 33
3281 NJ Numansdorp

info@steunkousen-online.nl

KvK: 54152712
BTW: NL851194382B01

Prijzen en verzending

Alle vermelde prijzen zijn incl.: btw en verzending naar elk afleveradres in Nederland. België vanaf een minimale bestelwaarde van € 75,00 

Wij versturen onze bestellingen over de gehele wereld snel en degelijk verpakt. Verzendkosten hiervan worden conform opgave van onze verzendpartner doorberekend.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw