Top

Welkom in de webshop van Steunkousen-Online | veilig snel en simpel uw online aankopen doen!

Steunkousen

Steunkousen geven extra stabiliteit aan uw benen en bevorderen de bloedcirculatie in de benen. Tegenwoordig zijn steunkousen modieus en sexy en vrijwel niet meer te onderscheiden van normale panty's en kniekousen. Draag ze preventief, als je veel staat of zit, als je last hebt van spataderen of extra steun en stabiliteit nodig hebt. Steunkousen zijn voor iedereen geschikt en met het brede assortiment vind u bij ons zeker de juiste kousen die u zoekt.

 

RelaxSan steunkousen best verkocht Steunkousen-Online

Compressiekousen

Compressiekousen hebben een casual uitstraling en een hoger percentage katoen. Door de het degressief drukverloop van de enkel naar de knie wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Zowel voor mannen als vrouwen die veel staan of zitten, extra stabiliteit en steun zoeken, vocht vasthouden in de benen of veel reizen. In verschillende moderne kleuren en in diverse drukklassen leverbaar.
 

Sigvaris Samson steunkousen kniekousen 280 denier
Sportcompressiekousen en sportsokken
Voor sporters in Nederland en België hebben we een uitgebreid assortiment Sportcompressiekousen en sportsokken. Met merken zoals X-Socks, CEP SportsVenotrain  Sportcompressiekous en Sigvaris  Performance Socks kunnen we zowel de startende als  gevorderde sporters van dienst zijn.

sportcompressiekousen steunkousen-online
5 paar steunkousen Bauerfeind Venotrain ACT kniekousen
Onze informatieverstrekking vinden we heel belangrijk. Dit om te zorgen dat u de informatie vind die u zoekt en daarmee uw voordeel kunt doen. Met de uitgebreide productinformatie en keuzemenu kunt u snel, overzichtelijk en duidelijk een juiste keus maken zonder verrassingen achteraf. En mist u bepaalde informatie dan vernemen wij dat graag van u zodat we dit kunnen aanvullen.

Steunkousen-Online is gespecialiseerd in kwalitatieve, goede steunkousen en (sport)compressiekousen van gerenommeerde merken voor mannen en vrouwen.

Steeds meer mensen, zowel mannenen als vrouwen, ervaren problemen aan hun benen en bloedvatenstelsel zoals pijn, vermoeidheid, vasthouden van vocht, slechte doorbloeding, etc. Steunkousen en/of compressiekousen zijn hiervoor ondersteunende producten die u helpen deze problemen te voorkomen danwel te verminderen.


Bij Steunkousen-Online kunt u eenvoudig en snel de juiste steunkousen en (sport)compressiekousen vinden die passen bij uw wensen en budget. Uiteraard is het belangrijkste dat u vind wat u zoekt. Mocht het zo zijn dat u een steunkous of compressiekous zoekt die wij nog niet in ons assortiment hebben verzoeken wij u ons dit te laten weten per e-mail of telefoon.

Steunkousen-Online zal dan voor u op zoek gaan om deze alsnog aan u te kunnen leveren.

Bij twijfel over een bepaald product, maat of de juiste drukklasse kunt u ons een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Houdt uw benen gezond! Koop uw steunkousen en compressiekousen bij Steunkousen-Online.