Top

Wat zijn de verzendkosten bij Steunkousen-online

Bijna jaarlijks gaan de tarieven voor verpakking, verpakkingsmaterialen en verzending omhoog. Vanaf onze start in 2010 hebben wij geprobeerd zo lang mogelijk alle bestellingen zonder extra kosten voor de klant te versturen. In 2016 zijn de prijzen wederom gestegen en kunnen wij dit op de kleinere orders niet meer. Wij vragen daarvoor een bijdrage in de verzendkosten (de werkelijke kosten liggen nog hoger)

Alle bestellingen bij de Steunkousen-online boven de € 34,95 goederenwaarde worden gratis verzonden naar afleveradressen in Nederland en België.

De meeste bestelling die we ontvangen worden met normale brievenbuspost verstuurd met Post.nl. Het voordeel hiervan is dat u niet thuis hoeft te blijven omdat het gewoon met de normale postbezorging word bezorgd. Bij grotere bestellingen versturen we met de pakketdienst van Post.nl.

Bij bestellingen onder het minimale orderbedrag van € 34,95 zijn de verzendkosten:
€ 1,95 voor afleveradressen in Nederland
€ 3,95 voor afleveradressen in België

Deze tarieven en orderwaarde grens zijn geldig voor Nederland en België. Daarbuiten gelden andere tarieven welke afhankelijk is van de zone. Deze worden enkel met pakketpost verzonden.
Aanbiedingen