Top

Retourprocedure Steunkousen-online

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd om het product te behouden (zichttermijn). Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u deze aan ons retoursturen. Meld u wel even de retourzending bij ons aan zodat we de ontvangst hiervan in de gaten kunnen houden.

Niet aangemelde retouren worden niet in behandeling genomen.

De kosten voor het retoursturen zijn voor de koper, mits er een fout door ons is gemaakt of het een garantiekwestie betreft.

Gedragen producten komen niet voor retour in aanmerking omdat deze onverkoopbaar zijn. Het is mogelijk om de producten te passen maar dit is op uw risico. De ervaring leert dat er in de denier steunkousen toch kleine haaltjes komen als dit niet voorzichting genoeg gebeurt. Als er kleine haaltjes zijn ontstaan dan kunt u deze niet meer retour sturen omdat ze dan niet meer verkoopbaar zijn.

Het product ruilen?

Het is uiteraard ook mogelijk om het product te ruilen. Neem dan even contact met ons op per e-mail of telefonisch of gebruik onderstaand contactformulier zodat we een en ander verder met u kunnen afstemmen.
@