Eenvoudig en snel de juiste compressiekousen en steunkousen kopen!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header / KLANTENSERVICE / Informatieportal /

Hoe moet u uw benen opmeten?

Hoe moet u uw been meten?

Het is belangrijk dat u uw been op de verschillende plaatsen meet om ons de juiste informatie te geven waarmee de juiste maat bepaald kan worden. Diverse meetpunten zijn voor ons van belang. Dit zijn:
  • enkelomtrek
  • kuitomtrek
  • bovenbeenomtrek
  • beenlengte
Waarom is het op- of nameten belangrijk. Dit is de enige wijze waarop u de juiste maat krijgt die ook de juiste steun geeft. Een te grote maat geeft te weinig steun en een te kleine maat heeft een onprettig draagcomfort en kan zelfs problemen veroorzaken.

Dat is ook exact de reden dat wij vóór u de juiste maat bepalen. U hoeft ons enkel de verschillende maten op te geven. Makkelijker en beter kan niet.

Meten van de enkelomtrek.

Meten van de enkelomtrek_Steunkousen-Online Opmeten enkelomtrek_Steunkousen-Online
Het opmeten van de enkelomtrek moet met een flexibel meetlint gebeuren omdat deze goed aansluit rondom het been. Je meet net boven de enkelknobbel waar het been het dunst is.


Meten van de kuitomtrek

Meten van de kuitomtrek_Steunkousen-Online Opmeten kuitomtrek_Steunkousen-Online
Het meten van de kuitomtrek moet met een flexibel meetlint gebeuren omdat deze goed aansluit rondom het been. Je meet op het dikste gedeelte van de kuit.

Meten van het dijbeen

Meten van het dijbeen_Steunkousen-Online
Het opmeten van de dijbeenomtrek moet met een flexibel meetlint gebeuren omdat deze goed aansluit rondom het been. Je meet ca. 15 cm boven de knie de omtrek van het bovenbeen.

Meten van het bovenbeen

Meten bovenbeenomtrek_Steunkousen-Online
Het opmeten van de bovenbeenomtrek moet met een flexibel meetlint gebeuren omdat deze goed aansluit rondom het been. Je meet ca. 4 cm onder de bilplooi.

Lengte onderbeen opmeten

Opmeten beenlengte_Steunkousen-Online
Het opmeten van de been lengte moet met een flexibel meetlint gebeuren. Je meet vanaf de grond (terwijl je in een rechte houding staat) tot ca. 2 cm onder de knieholte.
Laatst bekeken producten

Contactgegevens

Steunkousen-online.nl
Aart Reedijkweg 88
3281 AC NUMANSDORP

info@steunkousen-online.nl

KvK: 62722360
BTW: NL854931557B01

Prijzen en verzending

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW. en gratis verzending naar elk afleveradres in Nederland en België vanaf een minimale bestelwaarde van € 35,00. 

Wij versturen onze bestellingen over de gehele wereld snel en degelijk verpakt. Verzendkosten hiervan worden conform opgave van onze verzendpartner doorberekend.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw