Top

Ervaringen van onze klanten!

We laten graag weten wat klanten en gebruikers vinden van onze producten. Onderstaand leest u hier meer over.

HRDLPN.nl test CEP Running Sportcompressiekous
 
De eigenaar van HARDLPN.nl, heeft onlangs een uitgebreide testloop gedaan met de CEP Running Sportcompressiekous. HRDLPN.nl is de website die u zeker moet bezoeken als beginnende hardloper. De site staat boordevol met tips en adviezen welke uit eigen ervaring worden gegeven. Zowel door de eigenaar als door mede-hardlopers.
 
In de wereld van hardlopers is de sportcompressiekous geen onbekende. Vele amateur en professionele hardlopers dragen de sportcompressiekousen tijdens de warming-up, het hardlopen maar ook tijdens de herstel periode. Ook hebben de sportcompressiekousen een herstellende werking tijdens blessures.  Lees hieronder verder wat HRDLPN.NL zelf heeft geschreven over de CEP Running Sportcompressiekous en zijn ervaring hierover tijdens het hardlopen.

“Je hebt veel sokken om te kunnen hardlopen. Zelf heb ik veel ervaring met verschillende kousen. Lees er hier alles over! 

Normale sokken
In het begin was hardlopen voor mij een leuke aanvulling op andere sporten, en toen had ik niet eens goede hardloopschoenen. Later baalde ik daarvan toen ik eenmaal een nieuw paar hardloopschoenen kocht. Aan hardloopsokken dacht ik toen nog helemaal niet. Heel veel paren schoenen later gebruik ik niet alleen speciale schoenen om hard te lopen maar komt daar nog meer running kleding bij, zoals de sokken. Speciale sportsokken hebben voor mij toegevoegde waarde omdat ik er lekker mee loop en omdat ze comfortabel aanvoelen. Dat gaat toch meetellen als je langer als een uur gaat lopen!

Hardloopsokken
Hardloopsokken hebben minder of in ieder geval fijnere naden waardoor ze niet gaan irriteren. Daarnaast zijn hardloopsokken van ander materiaal waardoor ze comfortabeler en droger aanvoelen.Ik loop nu met Falke sokken, X-socks en Herzog sokken.  Daarnaast heb ik nog allerlei sportsokken van minder bekende merken. Het is altijd fijn om weer wat nieuws te hebben, het motiveert toch weer om te gaan rennen.

Compressie sokken
Met de zwarte compressiesokken heb ik de marathon van Amsterdam gelopen. Dat was een koele dag dus hogere sokken waren lekker warm! Vooral omdat ik het fijn vind om met korte broek en singlet te lopen zijn wat warmere sokken dan prettig.

Marathon Amsterdam
Vorig jaar liep ik dus in Amsterdam met sokken van Herzog. Die zaten strakker dan deze van de CEP Running Sportcompressiekous. Voor de sokken zijn 3 maten, met mijn kuitomvang van 38 centimeter is de kleinste maat het beste voor mij. Ze hebben een linker en rechter sok dus daar moet je wel even op letten. Ik heb Amsterdam heel goed gelopen en die sokken voelden goed aan tijdens die overwinning op mezelf!

Ik vind compressie sokken fijn hardlopen, ze knijpen je kuit een beetje bij elkaar waardoor je ze goed voelt. Ik kan niet zeggen dat er meer zuurstof bij mijn spieren komen maar het ‘activeert’ als het ware je kuit, wat prettig voelt”.
 
Met dank aan HRDLPN.nl