Eenvoudig en snel de juiste compressiekousen en steunkousen kopen!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Steunkousen & compressiekousen 
Steunkousen-online.nl is dé online specialist voor uw steunkousen en compressiekousen voor dagelijks gebruik. Maar wij gaan verder waar anderen achterblijven door ook een ruim assortiment sportcompressiekousen, hamstringkousen en diabetessokken aan te bieden. Daarmee completeren wij ons assortiment en onderstrepen wij onze positie als vooruitstrevende en innoverende aanbieder van steunkousen en compressiekousen waarbij de klant centraal staat. 

Steunkousen-online is partner van www.steunkousen.net, de informatieve website over steunkousen.

Met steunkousen minder dikke benen door vocht!
Door het dragen van steunkousen wordt te veel aan vocht en afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook hebben de benen en spieren meer ondersteuning. Als je last hebt van vocht, oedeem of spataderen dan is het dragen van steunkousen of therapeutisch elastische kousen aan te raden. Deze problemen gaan niet vanzelf weg en zullen uiteindelijk verergeren als je er niets aan doet. Steunkousen worden ook veel preventief gedragen om de benen mooi en gezond te houden. 

Wat zijn steunkousen?
Steunkousen zijn kousen of panty's die door middel van druk (compressie) de bloedcirculatie in de benen verbeteren en stimuleren. Ook helpen ze om afvalstoffen in de benen sneller af te voeren. Steunkousen worden ook wel compressiekousen, therapeutisch elastische kousen en sportcompressiekousen genoemd. Er zitten wel verschillen tussen de verschillende soorten en kwaliteit.

Wat zijn goede steunkousen?
Dat zijn kousen die echt steun geven en in de juiste maat voldoende compressie geven om uw probleem te verhelpen of te verminderen en extra ondersteuning geven. Dit is afhankelijk van de sterkte (denier of steunklasse) en de wijze van maatbepaling. Ook de reden en uw wensen voor type steunkous is bepalend voor de juiste keuze. Belangrijk is dat door de juiste keuze ook trouw de kousen gedragen worden. In de praktijk blijkt dit namelijk nog wel eens anders te zijn.

Fashion steunkousen - modieuze steunkousen
Dat steunkousen mooi, elegant, fraai en zelfs sexy te noemen zijn daar durven wij van Steunkousen-online wel voor uit te komen. Zeker met de nieuwe kniekousen die we vanaf heden in het assortiment hebben. Fashion steunkniekousen in 70 en 140 denier in de kleuren beige en zwart. Klik hier om ze direct te bekijken en te bestellen.

Wilt u zich eerst oriënteren bekijkt u dan ons gehele assortiment in de webshop. Heeft u vragen of heeft u hulp/advies nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@steunkousen-online.nl.

Al onze merken steunkousen en sportcompressiekousen komen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie en ontwikkeling van medische steunkousen (Therapeutische Elastische Kousen)
Laatst bekeken producten

Contactgegevens

Steunkousen-online.nl
Aart Reedijkweg 88
3281 AC NUMANSDORP

info@steunkousen-online.nl

KvK: 62722360
BTW: NL854931557B01

Prijzen en verzending

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW. en gratis verzending naar elk afleveradres in Nederland en België vanaf een minimale bestelwaarde van € 35,00. 

Wij versturen onze bestellingen over de gehele wereld snel en degelijk verpakt. Verzendkosten hiervan worden conform opgave van onze verzendpartner doorberekend.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw