Top

Herzog Pro Sportcompressietubes oranje

  • Herzog Pro Sportcompressietubes oranje
44,95
per paar
weet ik niet
1
2
3
4
5
6
weet ik niet
Short
Long
Extra Long


Logo Herzog Medical
Herzog Pro Sportcompressietubes - hebben door de unieke hoge compressie een optimale inzetbaarheid bij diverse sportblessures maar ook door het fysiologische optimale drukverloop vanaf de enkel naar de knie. De tubes wordt op meerdere punten opgemeten want een professionele maatvoering heeft een perfecte pasvorm. Vanwege de hoge compressie is een goede pasvorm erg belangrijk.

De Herzog Pro sportcompressietubes zijn dé compressietubes in de sportwereld. Menig topsporter en sportteam gebruikt ze voor, tijdens of na het sporten. Bewezen effectief voor preventie en sneller herstel van blessures en betere performance.

Werking:
  • Verbeterde bloedcirculatie
  • Verbeterde afvoer van afvalstoffen en vocht
  • Extra stabilisatie van de spieren
  • Minder belasting van het scheenbeenvlies
  • Minder belasting op de achillespees
  • Sneller herstel bij blessures zoals kramp, zweepslag en shin splint
Herstellend
Na een wedstrijd of training is het aan te bevelen om compressiekousen voor een sneller herstelnog geruime tijd aan te houden.

Maatbepaling
Voor de bepaling van de juiste maat is het belangrijk nauwkeurig de maten op te meten. 

1. Meet net boven de enkelknobbel op het dunste deel van het onderbeen
2. Meet de grootste kuitomvang
3. Meet de lengte van het onderbeen tot 2 cm onder de knieplooi

De juiste maat bepaal jezelf - Geef direct de juiste maat op gebaseerd op onderstaande maten en hetgeen je zelf hebt gemeten. Bij twijfel geef je alleen de gemeten maten op en bepalen wij de juiste maat voor je.Herhalingsaankoop of al bekend met de maten van Herzog
Voor herhalingsaankopen kunt u eenvoudig en snel de juiste maten opgeven. Geef dan alleen de Herzog Pro maat, beenlengte en kleur aan.
Indien niet bekend dient u de opmeetinstructies aan te houden en de afzonderlijke maten op te geven zodat we op basis daarvan de juiste maat kunnen bepalen.

Reviews (0)
Type de code over