Eenvoudig en snel de juiste compressiekousen en steunkousen kopen!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Hier zullen de meest gestelde vragen en antwoorden geplaatst worden die bij Steunkousen-Online binnenkomen. Ons streven is om deze lijst zo kort mogelijk te houden daar wij de informatieverstrekking zo optimaal mogelijk willen doen waardoor al uw vragen al beantwoord zijn en deze niet meer hoeft te stellen. Als dat lukt dan is onze missie geslaagd!  

Wat te doen als de maat niet goed is?
Indien de toegestuurde maat niet goed is kunt u deze naar Steunkousen-Online retour sturen om te ruilen voor een grotere of kleinere maat. Houdt hierbij rekening met de voorwaarden waaronder de kousen retour gestuurd mogen worden. Zie ook de retourprocedure.

Hoe zit het met de garantie op de kousen?
Steunkousen-Online houdt de garantievoorwaarden aan van haar leveranciers. Dus er zijn geen afwijkende garantievoorwaarden gesteld. Uiteraard geldt wel dat u de voorzorgsmaatregelen heeft getroffen om de kous in een zo goed mogelijke conditie te houden en juist heeft gebruikt. Denk hierbij aan het aantrekken op de juiste manier en het wassen van de kousen.

Heeft u vragen dan kunt u ze middels onderstaand contactformulier direct stellen. Steunkousen-Online zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.




Laatst bekeken producten

Contactgegevens

Steunkousen-online.nl
Aart Reedijkweg 88
3281 AC NUMANSDORP

info@steunkousen-online.nl

KvK: 62722360
BTW: NL854931557B01

Prijzen en verzending

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW. en gratis verzending naar elk afleveradres in Nederland en België vanaf een minimale bestelwaarde van € 35,00. 

Wij versturen onze bestellingen over de gehele wereld snel en degelijk verpakt. Verzendkosten hiervan worden conform opgave van onze verzendpartner doorberekend.

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW